KNO Klachten bij kinderen

Ons kindje was continue ziek, dan ga je je als ouders zorgen maken.

De zwangerschap, bevalling en borstvoeding waren geen probleem. Ook het eerste levensjaar van onze dochtertje ging goed; ze was levenslustig, ze liep met 14 maanden. Ze vond het leuk om met ons mee te kletsen en met ons te spelen. Totdat ze met 16 maanden een oorontsteking kreeg die maar niet wilde genezen, onze huisarts schreef antibiotica en dat heeft voor haar oorontsteking op dat moment zeker geholpen.

Na de oorontsteking verslechterde haar immuniteit, in de winter die erop volgde bleef ze maar kwakkelen, elke 2 weken was ze verkouden, daarbij hoestte ze veel en langdurig- vooral ’s nachts, had regelmatig hoge koorts en sliep slecht. Ook haar eetlust was slecht en dus begon ze ook af te vallen. Het consultatie bureau liet weten dat ze in groei achterbleef.

We gingen op zoek naar iemand die ons kon helpen, via internet hebben we gezocht naar een homeopaat in de buurt en zo zijn we een Homeopaat van het Collectief terecht gekomen. Zij heeft onze dochter een homeopathische middel voorgeschreven waarna ze eigenlijk snel herstelde. Binnen een maand hoestte ze eigenlijk al niet meer, haar eetlust kwam terug en de maanden daarna begon ze weer in gewicht aan te komen en groeide ook weer in de lengte.

Nawoord: Dit soort klachten komt heel veel voor en menig ouder zal zich herkennen in het bovenstaande verslag van de ouders. Het immuunsysteem van het kind moet zich ontwikkelen en dat gaat met kinderziekten gepaard. Dit kindje is met homeopathie ondersteund, een klein zetje in de juiste richting en het immuunsysteem van dit meisje kon het weer prima aan.

KNO Klachten bij kinderen